TEMPUS FUGIT...

7 news

Vrijeme doista leti. Prošlo je puno otkad smo zadnje vijesti stavili, no bilo je puno posla. Sad su naši hoviji pravi mali psi, a pola ih je već u svojim novim domovima. Zadnjih nekoliko tjedana bilo je divno jer je to dob kad su najzabavniji. Sa 6 tjedana smo ih prebacili u njihov apartman, novo uređen, gdje su, ako je po danu lijepo vrijeme, samo spavaju. Imena pasa smo dali sa 6 tjedana kada je bilo prvo cijepljenje. Od štenaca slobodno je još jedno muško blond štene.

Imena su:

Audax Arni (muško, crn s paležima)
Adorable Ben (muško, blond)
Admiral Fred (muško, blond) – još traži svoju obitelj
Amazing Aria (žensko, crna s paležima ) – naš novi član familije
Awesome Abby (žensko, crna s paležima)
Adventurous Ava (žensko, crna s paležima)
Alma Lu (žensko, crna s paležima)
Astarte Ema (žensko, crna s paležima)

Arni ili sada Aron, Abby ili sada Kala, Ava i Ben su već u svojim novim domovima i uživaju s novim obiteljima. Arni - Aron, Abby – Kala i Ava su u Sloveniji, a Ben je ostao u Hrvatskoj. Svi su se dobro snašli i dobro podnijeli promjenu. Ben nam je jako blizu tako da ćemo ga često viđati i to nas jako veseli, jer je svaki rastanak od šteneta težak. Ema će nam također biti blizu, štoviše Ema, Ben i naša Aria ići će zajedno u školu. Fred još uvijek traži svoju savršenu obitelj, no ne sumnjamo da bude našao, jer je izuzetno veseo, zaigran i mazan.

13.04. su nas posjetili prijatelji iz Hovawart kluba u Sloveniji, a među njima i Alenka, vlasnica tate legla. Alenka je donijela divne igračke za svako štene koje nose sa sobom u nove domove. Hvala puno Alenki i tati Blue!

Tanja i Tea su zaslužne za većinu slika u galeriji. Vidi se dugogodišnje iskustvo s nelakim fotomodelima! Slike su ispale sjajno! Hvala, Tea i Tanja (slike u galeriji)! Tea nam je također napravila i poster za najavu legla pa smo joj i na tome jako zahvalni.

Pogledajte u galeriji kako su naše bebe narasle u prave male hovije.